Hauska tavata!

Onpa mahtavaa, että olet täällä!

Minun nimeni on Satu, fyysiseltä iältäni reilu 30-vuotias, henkistä ikää ei ole koskaan mitattu. Olen bloggaaja/ lifestyle-yrittäjä/ kauneuden ja hyvinvoinnin lähettiläs/ oman elämäni supersankari ja tämä on pesäkoloni a Day with Satu. Tervetuloa siis viettämään päivä ja toivottavasti useampikin kanssani!

Elämäni ideologiaan kuuluu se, että täällä pitää olla hauskaa ja ihmisen elämään pitää kuulua vapautta. Heräsin ajatukseen pari vuotta sitten, oikeastaan pakon edessä. Olin hyvää vauhtia kasvamassa kaavaan, johon en koskaan halunnut joutua. Kiirettä, työtä, jolla ei ollut suurempaa tarkoitusta omassa mielessäni ja jatkuvasti hupenevaa vapaa-aikaa. Sumuiset aivot, joihin ei mahtunut luovia ajatuksia. Sitten sairastuin vakavasti ja jouduin pelaamaan jonkin aikaa viittäkymmentäkahta elämänsuuntani kanssa, sillä koko elämä levisi, kuin korttipakka lattialle.

Silloin, kun matto repäistään jalkojen alta, on aika haastaa itsensä ja miettiä, mitä oikeastaan elämältä haluaa.

Päädyin tilanteeseen, jossa olen aina halunnutkin olla. Tekemässä töitä pääosin kotoa käsin.

Asun omakotitalossa maaseudun idyllisessä rauhassa muusikko-mieheni ja suuren eläinlauman kanssa. Rakastan metsäkävelyjä koirieni kanssa, jäätelöä, kasvohoitoja, hyvää ruokaa, pehmeää hevosen turpaa, laulamista, inspiraatiota, nauramista, yllätyksiä ja huonoja puujalkavitsejä.

Toivon, että voin tämän blogin avulla auttaa sinua saavuttamaan juuri sellaisen elämän, kuin oikeasti haluat.

Tämä blogi on omistettu niille, joiden unelmat eivät mahdu siihen laatikkoon, mihin niiden pitäisi olevinaan mahtua. Niille, joille kyllä ja ei vastauksen lisäksi on olemassa vähintään kolme muutakin vaihtoehtoa ja niille, jotka haluavat nauttia elämästä!

Odotan innolla, mitä kaikkea saammekaan yhdessä aikaan!

-Satu-

Väitteet: En ole koulutettu ammattilainen ja korostankin, että ohjeeni ovat itseni testaamia ja hyväksi havaitsemia, kehotan sinua kuitenkin kokeilemaan omalla vastuulla.